kist met flesje(s) wijn

Het is pas écht crisis als de wijn op is. Wie wil jij trakteren op een lekker glaasje rosé, een frisse witte wijn of een heerlijke glaasje Merlot?

Standaard levertijd

4 tot 6 werkdagen (Dringende bestelling? Mail naar hallo@printpraat.be)

€ 24,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
GEGRAVEERDE KIST MET EEN FLESJE WIJN

Het is pas écht crisis als de wijn op is. De wijnkist kan je personaliseren met een eigen boodschap. Zo hebt u een uniek en heel persoonlijk cadeau. Kies voor een lekkere witte wijn of een frisse rosé.

Brise de France

In de regio Languedoc-Roussillon is het warm, zonnig en valt er doorgaans weinig neerslag. Typische kenmerken voor een Mediterraan klimaat en ideaal voor het verbouwen van (wijn)druiven. Pays d’Oc strekt zich uit over vier departementen en biedt daardoor een enorme variëteit aan bodemsoorten, gaande van kalksteen- en zandgronden tot vulkanische klei. Door druiven te gebruiken uit de gehele regio zijn de wijnmakers van Brise de France uitstekend in staat een perfecte wijn te produceren.

Brise de France Chardonnay

Deze Chardonnay verrast met aroma’s van ananas en exotische vruchten, aangevuld met zachte tonen van crème brûlée en geroosterde noten. De frisse, volle en licht romige smaak (‘botertje’) maken deze Chardonnay tot een heerlijke plezierwijn voor alle dag en iedereen.

Brise de France Merlot

Brise de France Merlot geeft rijkelijk aroma’s van rode vruchten en geroosterd brood prijs. De wijn is goed uitgebalanceerd en laat u genieten van een intense, zachte en ronde afdronk met een fijne structuur en lengte.

Brise de France Grenache Syrah

Een heerlijke frisse en fruitige rosé. Door de zeer korte schilweking heeft deze rose een bijzonder lichte kleur. Een perfecte borrelwijn! 


Heb je vragen? Stuur dan een maitje naar hallo@printpraat.be

✓ Alle ontwerpen zijn gemaakt en gedrukt in België.